Bra ljud är sann lycka! Hyr professionell musikanläggning
Dansa du med dina vänner! Vi fixar ljudet
Lyft festen till nästa nivå! Hyr ljud och ljus från oss

  Frågor och svar


Vad kostar det att hyra?
Priset beror på vilket ljudpaket du vill hyra men våra paket börjar på 795 kronor. För tillval och tjänster tillkommer kostnad enligt gällande prislista. Vi tillämpar depositionsavgift på 1 500kr som återfås vid återlämning av utrustningen.

Varför ska jag hyra?
För din bekvämlighets skull! Låt oss hjälpa dig medan du umgås med dina nära och kära. Dessutom är hemmastereon inte byggd för att spelas på högt och länge, och du riskerar inte att förstöra din egen utrustning.

Jag är oteknisk och vet inte hur jag ska koppla?
Om du hämtar själv får du instruktion om hur utrustningen ska kopplas och användas. Eller så köper du till tjänsten leverans och montering så hjälper vi dig med detta och inställning av ljudet.

Vem fixar musiken?
Musiken ordnar du själv. Kör din favoritspellista på mobilen, plattan, datorn eller DJ:ns mixerbord. Om du önskar kontakt med DJ kan vi hjälpa dig med detta.

Vad ska jag hyra för nåt?
I första hand ljudpaket men vi rekommenderar även ljuseffekter som lyser till med musiken. Vi har även rökmaskiner som förstärker ljuseffekterna och såpbubbelmaskiner som är stor hit på exempelvis kalas, dop och bröllop.

Hur långt innan behöver jag boka?
Boka så fort som möjligt, och särskilt vid högtider (t ex student-/sommartid, halloween, jul/nyår) när flera anordnar sina fester! Annars riskerar du att utrustningarna är uppbokade!

Hur länge får jag hyra?
Priserna som anges gäller dagshyra men kontakta oss så ordnar vi ett bra pris om du behöver grejerna enstaka timmar endast eller vill hyra under en längre period.

Hur betalar jag?
Privatkunder betalar via Swish i samband med avhämtning eller leverans. Även företag är välkomna att betala via Swish men erbjuds även fakturering mot 100 kr i administrativ avgift. Vi innehar F-skattesedel.

Vad kostar det att boka?
För hyra under högsäsongen 1  maj - 31 augusti och 15 november - 15 januari: Det kostar inget att boka om du gör det tidigare än 60 dagar innan hyrdatumet. Om du bokar inom 60 dagar till hyrdatumet betalar du i samband med bokningen. Övriga datum: Avgiftsfritt om du bokar tidigare än 30 dagar innan hyrdatum. Om du bokar inom 30 dagar till hyrdagen betalar du i samband med bokningen.
Får jag boka av?

Bokningar för perioderna 1  maj - 31 augusti och 15 november - 15 januari: Det kostar inget att boka av om det sker senast 60 dagar innan hyrdagen. Vid avbokning 60 - 30 dagar innan hyrdagen återbetalas halva kostnaden. Vid avbokning senare än 30 dagar innan hyrdatum återbetalas inget. Ej inbetalt belopp faktureras. Övriga datum: Avbokning är avgiftsfri om den sker senast 30 dagar innan hyrdagen. Vid avbokning senare än 30 dagar innan hyrdatum återbetalas inte beloppet. Ej inbetalt belopp faktureras.


Så vad gör jag nu då?
Kontakta oss så hjälper vi dig med det du vill boka! Ring på 070-624 66 44 eller mejla till kontakt@festljud.nu. Eller så skriver du till oss på messenger (klicka här).